VINGÅRDSFERIE?

Velkommen til Cascina COLLINA

Vi kan friste med 4 koselige ferieleiligheter og region Piemonte byr på vakker natur-, kultur-, mat- og vinopplevelser

Midt i hjertet av Piemonte og i et at UNESCOs verdensarvsteder, ligger den norske vingården Cascina COLLINA, som oversatt fra italiensk betyr «bondehus på liten høyde». Og det er med det rette der den ligger oppe på en høyde med panorama utsikt over bølgende vinmarker, en spektakulær solnedgang og alpelandskap.

Når alle senger og sovesofaer tas i bruk kan vi tilby soveplass til 22 personer. Leilighetene ligger i nær tilknytning til hverandre i den ene delen av hovedhuset, og vertskapet bor i samme hus. Foran leilighetene er det et felles uteområde med et svømmebasseng på 4,5 x 10 m som normalt er i bruk fra medio mai og ut september. Her er det ikke bare de voksne som kan ha ferie, her kan alle i familien senke skuldrene og slappe av, og nyte det gode liv fritt fra «bamseklubber» og klokkeselgere. Vingården ligger midt i Piemontes «hjerte» så mat- og vinelskere får også tilfredsstilt sine gastronomiske behov.

Området er barnevennlig, og en spasertur på ca 15 minutter tar deg inn til byen Nizza Monferrato. I byen er det flere butikker, kafeer og barer. Du er én time fra Middelhavet og har kort vei til storbyene Torino og Milano. Et av Europas  Designer Outlet, finner du en kjøretur på 45 minutter unna. Her finner du blant annet de kjente merkevarene innen sko, vesker og sportsklær m.m. Alt skulle ligge til rette for et fint opphold.

Vil du ha ferie med innhold av rekreasjon, vakker natur, utsøkte viner og nydelige matopplevelser? Da skal du legge turen din til Cascina COLLINA og Piemonte, Italia

Nå kan du også booke opphold for 2016

Hvis du nå reserverer opphold for 2016 vil dette være helt uforpliktende for deg frem til 1. november 2015. Vi kontakter deg i slutten av oktober, og er du fremdeles interessert i opphold hos oss, utarbeides formell leieavtale.

Depositum 30% forfaller 1. januar 2016. Sluttsum (70%) forfaller en mnd får oppholdet starter.

Høres dette spennende ut? Send inn din forespørsel direkte i bookingkalender eller send en e-post til booking@cascinacollina.com

Vi tilbyr opphold på ukebasis, noen døgn, eller en langhelg (torsdag – søndag eller fredag – mandag).

NIZZA

VILLALTA

PIEMONTE

ferie 2016, ferieleiligheter, Italia, piemonte, vingårdsferie

4 kommentarer. Leave new

 • Nils jørgen myhrene
  3. mai 2015 15:51

  Kan tenke oss en uke månedsskiftet mai juni. Vi er to pensjonister 76og81. Bosatt Oslo tar gjerne imot reiseforslag

  Svar
 • Carina wollan myhre
  10. juni 2018 22:48

  Hei

  Vi er en familie på 5 ,4 voksne og ett barn på 15 år som skal til italia fra 7-11.07.
  Har dere noe ledig da ?

  Svar
 • Hei!
  Storfamilien vår som består av 6 voksne, 2 unge gutter 15 og 17 år og 4 barn fra 7 – 12 år.
  Vi skulle gjerne feriert sammen i en uke neste sommer (2019) fra slutten av juni. Har dere ledig og hva blir evnt. prisen?
  Vi trenger 5-6 soverom tilsammen og 2 bad.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.