Vin- og matsmaking i Flekkefjord

Fredag 11. mars skal vi til vakre Flekkefjord og til Grand Castro/Grand Hotell for å være med på en vin- og matsmaking. For de som er i nærheten så er invitasjonen kopiert inn under her. Vi gleder oss!

Våre viner

Det bare til å sette av Fredag 11 mars klokken 1900!

Da vil vi ønske dere velkommen til Winemakers Dinner her på Grand Gastro\Grand Hotell

Vi er så heldige å få besøk av to norske vinbønder ved navn Hilde Berthung og Stein Thorbjørnsen, som driver Cascina Collina i Piemonte i Nord-Italia.
På denne kvelden vil dere bli servert en 3- retters middag, sammen med tilhørende viner satt sammen av Hilde og Stein og vårt kjøkken.

Cascina Collina’s første innhøsting fant sted i september 2006, og den 07.07.07 ble vår Barbera d’Asti Cascina Collina ”dolore passionale” lansert i Norge! Den 06.11.2010 ble vår vin nummer to, Barbera d’Asti Cascina Collina «otto filari» superiore lansert. Siste tilskudd i porteføljen er Piemonte Chardonnay som kom på bestillingsutvalget 05.09.2014. Vinene er alle i vinmonopolets bestillingsutvalg, men takket være flere av dere er de også å finne i hyllene ved flere polutsalg. Er du en av de som ennå ikke har testet ut våre viner, har du muligheten til det den 11 mars klokken 1900 på Grand Hotell i Flekkefjord.

Pris for smaking av ypperlig vin, foredrag og mat kr 795,-
For påmelding ring 38325300 eller send oss en mail på bent.arve@grand-hotell.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.