Vi kan tilby følgende til våre gjester:

 

Kvelds-/frokostpakke

Vi fyller opp kjøleskapet med en startpakke. Den består av kaffe, te, juice, 3 sorter pålegg, egg, bacon, samt brød og smør.
Må bestilles på forhånd.

Varmt måltid ankomstkvelden

Du får et varmt pastamåltid inkl. brød, salat, vann og vin ankomstkvelden. 
Må bestilles på forhånd.

Vinsmaking

Vi gir en innføring om Piemonte, arbeidet i vinmarka og vinproduksjon frem til vinen er på flaske. Deretter smaker vi på gårdens viner med litt fingermat til. Minimum 4 personer.

Leie av badelaken

Er kofferten din full, kan du leie et godt badelaken av oss for hele oppholdet.

 

Leie av sykkel

Vi er behjelpelig med å bestille sykkel som blir levert til gården. Det gjelder både ordinære sykler og el-sykler. Priser varierer ut i fra type sykkel og lengde på leietiden.  Vi har utarbeidet flere ruter for turer av forskjellig lengde med kart.
Må bestilles på forhånd.

Guidet tur

Vi kan arrangere guidet turer inkludert besøk hos kjente vinprodusenter, grappaprodusent, lunsj m.m. i området hvis dette er ønskelig. Her tas det forbehold om tidspunkt for innhøsting og andre aktiviteter. Pris avhengig av antall deltagere og innhold. Minimum 4 personer. Må bestilles på forhånd.

Picnic i vinmarka

Her pakker vi picnic-kurven til dere med diverse godbiter samt vin og vann.
Så kan lunsjen inntas ute i vår vinmark som ligger ca. 700 meter unna gården. Her er det en fantastisk utsikt som kan nytes under måltidet.
Må bestilles på forhånd.

Bestillinger av restaurant eller vingårdsbesøk

Vi er behjelpelig med å anbefale og bestille besøk på et stort utvalg av restauranter, vingårder og andre severdigheter i området. Dette kan gjøres på forhånd eller underveis under oppholdet.

Transport

Er det ønskelig å bli hentet fra og kjørt tilbake til flyplassen, og/eller transport til et bestemt mål, så er vi behjelpelig med å fremskaffe dette. Kontakt oss for pris. Må bestilles på forhånd.

Leiebil

Det er forholdsvis rimelig å leie bil i Italia. Det enkleste er å gå inn på www.finn.no under «Reise» og søke opp på den flyplassen dere ankommer. Vi anbefaler å finne et bilutleiefirma som har kontor på flyplassen.
Er dette en løsning som passer dere er vi behjelpelig med å sende dere veibeskrivelse og tips på ruten.