Helse, sport & kultur

spa

Inne på Piazza La Bollente i Acqui Terme ligger den varme kilden «La Bollente» med sin 75 ºC varme svovelkilde. Denne kilden er opphavet til flere spaanlegg i byen. Helt siden romertiden har dette vært et kjent reisemål, og i eldre dager var det et populært reisemål for datidens rikfolk som oppsøkte de helsebringende kildene.

Acqui Terme med sine varme kilder ligger 19 km og en kjøretur på 25 minutter fra Cascina Collina.

 

 

Golf

Piemonte er Italias ledende region når det gjelder golf, med over 60 baner. Guidebøkene sier at de 5 beste golfbanene i Italia ligger i Piemonte. Golf-entusiaster vil kunne ha flotte opplevelser på golfbanen. Sesongen strekker seg fra mars og ut november. Hvorfor ikke bytte ut skiene med en golf-påske? Du kan også legge rifla på hylla og golfe i høstjakta!!

 Oversikt over golfbaner i Piemonte   Kjell spilte på Golf Club Margara

 

Skisport

Italia har noen av Europas beste vintersportssteder

Sestriere   

Cesana   

Limone    

Piemonte   

Claviere   

acm

Fotball er ikke langt i fra en «religion» i Italia. Juventus, Torino, AC MilanInter Milan og Genoa FC har alle sine arenaer ikke langt fra oss.

Noen kan kanskje ikke tenke seg en tur til Piemonte uten å få med seg en av toppoppgjørene i serie A. Billetter kan kjøpes online på hjemmesidene til lagene eller hos Ticket Service

Arena di Verona

Se opera eller ballett i Arena di Verona. Verona er en kjøretur på 27 mil fra Cascina Collina. Litt langt for en dagstur, men med en overnattng skulle det gå bra. Hvis en først tar turen, så kan jo alternativet også være et besøk i Venezia.

La Scala i Milano er vel verdens mest berømte operascene, og et besøk her er en opplevelse også for den som ikke er spesielt interessert i opera. Milano er ca. 12 mil fra Cascina Collina.

Bestill billett hos Ticket Service

 

Shopping
Sol & Badeliv