Ost- og vinsmaking i Vaglio Serra

Tirsdag 17. november var vi invitert til å delta med vår Barbera d’Asti «Passio» på et arrangement i nabobyen Vaglio Serra: «Il gusti del Monferrato» – «Smaken av Monferrato». Her skulle det være smaking av lokal ost og vin og en påfølgende middag. Det deltok ca. 85 personer på arrangementet.

Via en felles bekjent, arkitekten Roberta, var vi invitert til å stille med vår vin til arrangementet. Dette var et samarbeid mellom regionale aktører innen ost- og vinproduksjon samt sommelierforeningen i regionen. Det var høytidelig åpning med taler fra representanter fra kommunen, det regionale enoteket og de regionale foreningen.

I tillegg til vår vin var det tre andre barberaviner fra vinkooperativet Vinchio – Vaglio Serra samt en hvitvin fra Ischia som ble presentert. Til vinene fikk vi smaksprøver av ost produsert i regionen. Det ble gitt utførlig presentasjon av alle produktene. Etter prøvesmakingen var det middag på en flott restaurant i byen. En fireretters middag smakte utmerket!

Passioen fikk gode tilbakemeldinger – og kanskje kan dette arrangementet være med på å legge grunnlaget for økt lokalt salg av våre viner? Et flott arrangement og møte med mange mennesker som det var veldig artig å få være med på!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.