NYTT VERTSKAP

Cascina COLLINA vil få nye eiere og nytt vertskap. Fra 1. oktober tar Hilde Berthung og Stein Thorbjørnsen gradvis over driften og fra januar 2016 vil begge to være på plass på gården.

«- Vi håper å kunne videreføre det gode arbeidet som Gunvor og Joar har gjort i ti år nå, både i vinmarka og som vertsfolk på gården. Vi ser ikke for oss noen revolusjon men ønsker selvfølgelig etterhvert å sette vårt personlige preg på Cascina COLLINA. Vi vil ha et godt og tett samarbeid med Gunvor og Joar i deres nysatsing Bella PIEMONTE. Vi ønsker de lykke til, og tror vi kan få til mye spennende sammen.

Vi ønsker gamle og nye gjester hjertelig velkommen til gårds og til å bestille våre viner på Vinmonopolet!»

Hilde og Stein

DET NYE OG DET GAMLE VERTSKAPET

VI SIER IKKE TAKK FOR OSS, MEN PÅ GJENSYN!

Vi tar med oss 10 års erfaring videre

« – Det er alltid spennende med endringer og nye utfordringer, og vi har nå besluttet å selge Cascina COLLINA. Det er med stor entusiasme vi nå fortsetter vår «drømmereise» her i Piemonte.

Vi har hatt snart 10 utfordrende og spennende år på å utvikle Cascina COLLINA fra forfalne og ubeboelige bygninger og å ikke «eksistere» på vin og turistkartet til å bli en bærekraftig bedrift med 5 leiligheter i idylliske omgivelser og 3 hektar vinmark med produksjon av 3 viner.

I løpet av denne tiden har det vært nesten 2000 boende gjester og mange hundre på snarvisitt innom for vinkjøp eller lunsj. Vi har knyttet mange gode relasjoner og håper vi også for ettertiden vil kunne opprettholde kontakten med disse, samt opprette nye bekjentskap.

Vi er i ferd med å etablere et nytt prosjekt der vi tar sikte på å bygge opp et lite hotell i samme område. I tillegg til å huse ferierende turister, skal dette hotellet være et utgangspunkt for aktiviteter som kurs/konferanser, golf, sykkelturisme, feiring av åremålsdager, bryllup og tematurer m.m. Vi vil etter hvert også åpne en restaurant med plass til 60 gjester.

Vi kan ikke gjøre dette alene og status på dette prosjektet i dag er at vi har 60% av aksjonærene på plass og jobber nå med å få inn de resterende 40% slik at vi kan starte med nødvendige ombygginger i høst med drift fra 2016.

Den erfaringen og kunnskapen vi har fått om området her ønsker vi å bygge videre på, så for oss er det naturlig å fortsette å legge til rette for at flere kan få opplevelse av det mangfoldet region Piemonte har å by på.

Samtidig som vi ønsker Hilde og Stein lykke til, vil vi benytte anledningen til å takke alle våre gjester opp gjennom disse årene for hyggelig bekjentskap og håper å se så mange som mulig av dere på vårt nye sted «Bella PIEMONTE».

Vi sier derfor ikke takk for oss, men PÅ GJENSYN»

Gunvor S. & Joar E.

 

bella piemonte, cascina collina

15 kommentarer. Leave new

 • Karianne Monstad
  21. juni 2015 02:28

  Dere har gjort en fantastisk jobb, fra start til slutt! Er kjempe stolt av å kjenne dere, og av å ha sett starten av den utrolige reisen dere har vært på. Jeg tror det nye prosjektet vil bli like, eller mer, vellykket som det dere har drevet med de siste ti årene! Håper å få se dere snart, men ønsker dere uansett masse lykke til videre 🙂

  Svar
  • Cascina COLLINA
   21. juni 2015 09:40

   Tusen takk Karianne:-)
   Vi har mye spennende arbeid foran oss og ser frem til å fortsette på «reisen»

   Svar
 • Hei! Vi gleder oss på vegne av Hilde og Stein som våger det store skrittet!! Vi gleder oss til å besøke de, smake vinen og kanskje få lov til og bidra med «noe» – og så gleder vi oss til vin samarbeid! 🙂
  Masse hilesner og klem fra Kari og Bjørn

  Svar
  • Cascina COLLINA
   21. juni 2015 09:42

   Det føles godt å overlate nøkkelen til Hilde og Stein, og vi gleder oss også til videre samarbeid med de i årene som kommer.

   Svar
 • Judit Breivikås
  21. juni 2015 10:04

  Dette var spennende nyheter på morgenkvisten. Vi vil aldri glemme våre dager hos dere, et herlig sted i nydelige omgivelser. Ønsker nye eiere lykke til Så får dere Gunvor og Joar ha all mulig lykke til videre med det nye prosjektet, som jeg vi følge med spenning! Godt å vite at en har en unnskyldning til å besøke Piemonte igjen, vi kommer vær trygg!

  Svar
  • Cascina COLLINA
   21. juni 2015 11:20

   Takk skal du ha Judit! Vi skal nok holde dere oppdatert etter hvert, det kan du være trygg på 🙂

   Svar
 • Wenche og Rune Ødegård, Hansen
  21. juni 2015 11:19

  Lykke til videre Gunvor og Joar. Vi ses sikkert (plutselig) en dag. Vi er ikke ferdig med Piemonte og Italia.

  Til de nye eierne – lykke til. Dere har overtatt en nydelig plass. Vi har bebodd alle leilighetene opp igjennom årene, også Rustico så vi tør påstå at vi vet litt om hva vi snakker om.

  Wenche og Rune

  Svar
 • Guro og Jan-Erik
  21. juni 2015 11:31

  Lykke med nytt prosjekt Joar og Gunvor. Vi har hatt 8 fantastiske opphold på gården . Vi er ikke ferdig med Piemonte, langt i fra. Vi kommer tilbake og er glad at vi nå har to flotte overnattingsplasser.
  Til det nye vertskapet på Collina- lykke til.

  Svar
  • Cascina COLLINA
   21. juni 2015 11:44

   Tusen takk Guro og Jan Erik. Dere, og mange andre har vært fantastiske å bli kjent med, og vi håper selvfølgelig at vi skal møtes igjen. Vi skal fortsette å formidle av vår kunnskap om Piemonte, og skal jobbe hardt for å få ting på plass. Vi sees!

   Svar
 • Lykke til med nytt prosjekt, Gunvor og Joar. 8 ganger har vi hatt gleden av deres gjestfrihet og den herlige gården. Vi gleder oss til å følge dere i nytt og spennende.

  Og til nytt vertsskap på Cascina Collina – vi booker oss inn hos dere også en gang. Lykke til!!!!

  Guro og Jan-Erik

  Svar
 • Randi og Kjell Arvid
  21. juni 2015 21:03

  Lykke til Hilde og Stein
  Vi satser på arbeidsleir høsten 2016. Vi e jo begge fra gård så vi har jo «praksis» .
  Nydelig plass tidligere vertskap har bygget opp.

  Svar
 • Sissel Wikan
  21. juni 2015 21:53

  Lykke til Hilde og Stein!
  Vi gleder oss til å komme og se denne praktfulle plassen.
  Og håper også vi får oppleve «arbeidsleiren».
  Klem fra Sissel og Terje

  Svar
 • Sissel Hynne Moås
  23. juni 2015 00:21

  Bella Piemonte høres veldig spennende ut. Lykke til Gunvor og Joar, stor sannsynlighet for at vi møtes der ja.
  Ønsker også det nye vertskap på Collina lykke til

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.