FAQ

Her kan du finne noen svar på dine spørsmål knyttet til ett opphold hos oss. Hvis du ikke finner det her så send oss en e-post til info@cascinacollina.com

På Cascina Collina har vi ingen begrensninger for oppholdets varighet (bortsett fra at det må være minimum to dager) eller hvilken dag det starter, men honorerer de som bor i 7 døgn (en uke) med lavere døgnpriser

Nei du gjør ikke det. Du kan be oss om å reservere en leilighet i 4 dager før du eventuelt bestemmer deg. Vi sender samtidig priser, informasjon og betingelser

Hvis du ønsker å gå videre med bestillingen, sender vi deg leieavtale. Du må fylle ut og returnere leieavtale og depositum på 30% av leiebeløpet forfaller 10 dager etter at avtale er mottatt.

Det er ikke nødvendig å sende oss en kopi av leieavtalen via post. Det er godt nok at de feltene som er merket *  i avtalen, fylles ut, og så returnere den via e-post.

Når vi har mottatt utfylt og «signert» leieavtale i retur, vil dette bli bekreftet.

Dersom du må avbestille din reservasjon, vennligst kontakt oss per e-post.

Ved avbestilling mer enn 90 dager før ankomst, refunderes innbetalt depositum eks. administrasjonsgebyr på EUR 50,-.

30 – 90 dager før ankomst: CC beholder 50 % av depositum
15 – 30 dager før ankomst: CC beholder 50 % av leiebeløp
under 15 dager før ankomst: CC beholder 100 % av leiebeløp

Hvis det av en eller annen grunn skulle være nødt til å foretas en stor endring av kontrakten, har du, etter å ha blitt informert om endringen, fem dager til å kansellere kontrakten uten kostnad. Penger innbetalt vil da bli refundert.

Dersom uforutsette omstendigheter skulle inntreffe forbeholder CC seg retten til å heve kontrakten før leieperioden starter. I et slikt tilfelle vil innbetalinger som allerede er gjort refunderes i sin helhet

Forskudd er 30 % av den totale leien og betales innen 10 dager etter at avtale er mottatt.
Sluttbeløp betales senest 30 dager før leieperioden starter.

Gjelder reservasjonen for påfølgende kalenderår, forfaller depositum 01.01.

Dersom depositum eller sluttbeløp ikke er mottatt innen forfall, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen.  

Hvis bestillingen er gjort mindre enn 30 dager før ankomst skal det totale beløpet betales umiddelbart.

Du finner betalingsfrister og beløp på din leieavtale

Betalinger skal fortrinnsvis gjøres i Euro til Cascina Collinas eurokonto i Danske Bank. I de tilfeller dette ikke lar seg gjøre, omregnes etter betalingsdagens eurokurs. Bankkontonummer kommer frem på leieavtalen.

Leieprisen inkluderer følgende

  • Sengetøy/håndklær
  • Vann/strøm/gass
  • Barneseng/barnestol etter avtale
  • Vaskemaskin
  • Støvsuger
  • Hårføner
  • WIFI
  • Oppvarming i leilighetene i perioden oktober-april

Innsjekking skal normalt foregå mellom kl 16.00 og 19.00 på ankomstdagen. Hvis innsjekking ikke er mulig i gitte tidsrom, ber vi om å få beskjed om dette på forhånd.

Utsjekkingstidspunkt fra leiligheten er senest kl 10.00 avreisedagen hvis annet ikke er avtalt. Den endelige regningen for eventuelle tjenester og kjøp som er kommet til under oppholdet, gjøres opp før avreise. Hvis du må forlate leiligheten veldig tidlig på morgenen eller kvelden før, vennligst gi beskjed på forhånd.

Hos oss er det ingen resepsjon, men policyen er den at så lenge ytterdøra står åpen, er «kontoret» åpent. Vi som er vertskap bor i den ene enden av huset, og vil stort sett være tilstede under ditt opphold. Vi jobber til daglig i og rundt gården, og vil stort sett være tilgjengelig.

Nei, dessverre så er vi ikke behjelpelig med dette. Vi har en rabattavtale med et leiebilselskap som kan benyttes av våre kunder. Dette oppgis eventuelt etter at depositum er innbetalt.