Endelig er vinen vår tilgjengelig igjen gjennom Vinmonopolet

Nå har vi endelig fått bekreftet at vinen vår er klar for bestilling i vinmonopolets nettbutikk og i bestillingsutvalget. Dette gjelder Passio 2013 og Chardonnay 2014. Riktignok står det feil årgang i nettbutikken – men det er den rette vinen. Passio 2013 har fått veldig god tilbakemelding og kan klart anbefales til lyst kjøtt, fisk som kveite og torsk – og til ren nytelse! Chardonnay 2014 er helt forskjellig fra 2013 versjonen, denne er laget på tradisjonell piemontesisk vin og er en lett, fruktig og herlig vin – perfekt til for eks. reker! Eller bare for å nyte i sola!

Våre viner

Bestillings/varenummer i nettbutikken er hhv. 5629701 og 1649201 for Passio og Chardonnay.

Vi har allerede hørt fra vinmonopolet i Harstad at de har bestilt 96 flasker til butikken – der vil den være tilgjengelig frem mot neste helg!

Når det gjelder vår superiore «Otto filiari» så er ikke den klar ennå, den må registreres på nytt i utvalget. Vi gir beskjed når den er klar.

Med denne gladmeldingen ønsker vi god helg fra Piemonte og Cascina COLLINA!

2 kommentarer. Leave new

 • Arne Hilmar Andresen
  21. juni 2016 18:14

  Hei,
  Britt og jeg fikk hele fire flasker Cascina Collina Barbera d’Asti Passio 2013 etter at vi hadde hatt en omvisning i Den Norske Frimurerordens Stamhus i Oslo for Søstre fra Marialogen i Fredrikstad.
  Vi har ikke rukket så langt som til å smake på den enda – har nettopp kommet hjem etter en uke i Roma – og ser derfor frem til en dag med pasta eller (hjemmelaget) pizza og den «norske» vinen (kanskje blir den vår faste ledsager til italiensk-inspirert mat hos oss – som vi ofte har på spisekartet).
  Med hilsen
  Arne Hilmar Andresen (Storintoduktør)

  Svar
  • Cascina Collina
   21. juni 2016 21:08

   Takk for hyggelig hilsen. Broderlig og søsterlig hilsen fra Cascina Collina.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.