Ambassadebesøk og landskamp i fotball i Roma

Tirsdag kveld fikk vi en sjelden opplevelse. Det begynte med en innledende kontakt og hjelpende hånd fra Fiskeriminister Elisabeth Aspakerr på reise i Italia samtidig med at vi etablerte oss i Piemonte. Hun fortalte historien om to nybakte vinbønder fra hjembyen sin til ambassadør Bjørn Grydeland og deretter begynte ballen å rulle.

Det endte opp at vi ble invitert til å levere vareprøver av vår vin til ambassaden. I tillegg ble vi invitert til norsk-italiensk møte i ambassadørens residens før landskampen Italia – Norge.

Representanter fra norsk og italiensk fotballforbund og næringsliv var tilstede og ble traktert på utmerket vis. Det ble gode muligheter for å markedsføre oss og vår virksomhet. For å sitere ambassadøren i sin åpningstale til deltakerne og fotballpresidentene fra Norge og Italia: «Jeg er glad for at så mange kunne komme: DNV GL, ENI, Kongsberg Maritime, Aker Solutions, Hydro ++ – og sist men ikke minst: Cascina Collina, norsk vingård i Piemonte!» Sjeldent…ikke rart vi synes det var en fin kveld!

Deretter var det en spennende fotballkamp på Stadio Olimpico. Veldig artig de første 73 minuttene!

En flott anledning for å vise oss frem og bli kjent! Tusen takk for hjelpen til å opprette kontakt til vår kjære fiskeriminister og for utrolig gjestfrihet fra ambassadøren! Det er deilig å være norsk i Italia!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.