Hva kan du oppleve?

Med sin sentrale beliggenhet i region Piemonte, er Cascina Collina et utmerket utgangspunkt for mange flotte utflukter og opplevelser. Du bor midt i et vakkert område mellom Alpene og Middelhavet. Visste du forresten at Piemonte betyr «ved foten av fjellet»?

Innen rimelig rekkevidde når du utrolig mye. Du har innsjøene og Alpene. Liguriakysten og Middelhavet, shopping, Torino, Milano, små pittoreske landsbyer. Du har sikkert også hørt om Cinque Terre med de 5 byene? Rett rundt hjørnet ligger kjente vinområder og venter på deg. I Piemonte produseres noen av Italias beste viner, og det piemontesiske kjøkkenet er viden kjent. Ingen områder i verden har høyere tetthet på restauranter med Michelin-stjerner enn dette området mellom grensen til Frankrike og Venezia!

Vil du ha noen gode dager uten å farte rundt i bil, så er det selvfølgelig mulig. Du kan ta på godskoene og spasere rundt i nærområdet eller inn til Nizza Monferrato. Sette deg ned på en av cafeene og kose deg med et glass vin eller godt italiensk øl. Piemonte byr på dette, samt mye mer.

LES MER HER I DENNE LINKEN!

 

 

 

 

 

 

 

[us_portfolio items=»» ratio=»3×2″ categories=»opplevelser» items_action=»lightbox_page» style=»style_2″ columns=»4″ align=»left» title_size=»22px» bg_color=»#222″ text_color=»#fff»]